Wednesday, September 12, 2012

Bunatati de pe makeup-shop.ro

Pentru ca am fost cuminte, cei de la makeup-shop.ro s-au gandit sa ma cadoriseasca si pe mine cu niste produse foarte pe placul meu. Unele mi-au fost trimise, altele le-am cumparat cu banutii mei. Tin sa precizez totusi ca indiferent daca achizitionez eu sau daca primesc cadouri, niciodata nu imi voi permite sa va mint in privinta calitatii produselor. Acum vorbim totusi de NYX si Sleek, cred ca daca va spun eu ca sunt 'naspa', nu ma veti crede, pentru ca se stie ca sunt niste produse foarte ieftine care cu greu te pot dezamagi.
Tineti cont ca sunt niste prime impresii, pentru ca nu am apucat sa le folosesc pe o perioada mai indelungata de timp.
O surpriza placuta au fost pensulele de le Elemental Esthetics USA, caci la pretul de 12/15 lei se prezinta foarte bine.

De paleta de la Sleek ce pot sa va mai spun, doar stiti ca sunt innebunita dupa ele si nu stiu cum am facut de nu am avut pana acum paleta Original! E alcatuita din doua parti: una cu mai multe culori pentru partea mai nebunatica din tine si una neutra pentru timida din tine, iar cand le imbini, iese un spectacol! O singura obiectie am la fardul alb-auriu perlat: e cam sfaramicios si va trebui sa il aplic putin cate putin cu o pensula moale. Al 4-lea de jos , acest cupru, oh! De cand il cautam! Si imi pare rau ca al treilea fard de sus, acest negru-albastriu metalic nu a iesit in poza la fel de frumos cum e in realitate. Toate fardurile, inafara de negru, sunt sidefate si a fost o placere sa swatch-uiesc aceasta paleta. Fardurile au fost aplicate cu buretelul din dotare, fara nici o baza.

Nu uitati ca puteti vedea pozele mai mari doar dand click pe ele. 
Ma pregatesc intens de toamna cu rujuri rosii/sangerii/visinii/de vampa cool. V-am aratat si pe facebook o poza cu acest ruj alaturi de cel de la Chanel. Si desi, in poza , 71 Fatale parea mai deschis decat Cherry, nu este! Chanel are mai mult maro, iar Cherry are mai mult rosu. 

Si daca vara asta nu m-am prea bucurat de culori trasnite pe buze, eu o sa incalc trend-urile si o sa ma bucur  toamna de ele. Ete na, sîc! Sunt superbe culorile si m-am chinuit un pic sa surprind in poze adevarata lor culoare, caci tin neaparat sa vedeti si voi ca sunt niste nuante delicioase.

Dupa ce mi-am comandat aceste doua creioane, am stat un pic si m-am gandit: ''Mai, eu de ce am facut alegerea asta? Creioane negre si mov n-am eu?'' Dar, deh, cred ca o sa imi prinda bine ca baze la smoky eyes.

Oh, acest eyeliner nu are nevoie de nici o descriere! Abia astept sa imi fac machiaje cu dublu eyeliner!

Acesta in schimb nu a iesit cum trebuie in poze, nu e nici asa de intens cum apare in swatch si nici asa de palid cum apare pe ambalaj, e undeva pe la mijloc.

Hihi, eu am o obsesie pentru produsele de fata in crema/stick/lichid/mousse pentru ca ele pastreaza tenul proaspat si nu il incarca. Magnolia-ca o bombonica! Nu l-am incercat inca pe ten, dar pe mana parea foarte rezistent, caci m-am chinuit un pic pana l-am indepartat pentru a continua cu swatch-urile.

Altul crema! Nu la fel de dur precum magnolia, abia astept sa il incerc pe ten!

La Sugar-Pie a trebuit sa inchid ochii la lista lunga de ingrediente si sa ma las cucerita de o fundita 'cute' si de o culoare palida draguta, luciul are un miros puternic de vanilie (cred), este rezistent si nu este lipicios.

Nu uitati ca puteti si voi comanda de aici. Numai daca aveti nevoie de produse! :)) Nu faceti ca mine, ca nu e bine pentru buzunar! :))
Cu drag, 
LadyDyvine!

12 comments:

  1. Foarte frumoase toate! Sa le folosesti cu placere!

    ReplyDelete
  2. sa le folosesti cu placere!
    palete si eye liner-urile sunt superbe <3

    ReplyDelete
  3. Si eu tot toamna ma bucur de culorti turbate pe buze :D

    Sa le folosesti cu placere :*

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. si iar mi-am marit lista de cumparaturi.. :-s

    ReplyDelete
  6. hey, Lady Dyvine!In primul rand felicitari pentru noua achizitie:)Vroiam sa te intreb daca poti sa aplici glossul de la NYX pe buze fara creion sau altceva si sa ii faci o poza:)De mult timp caut un gloss genul acesta dar nu sunt sigura daca este exact ceea ce caut.Multumesc!:*

    ReplyDelete
  7. Asteptam review-uri , mai ales la al 2 blush :X

    ReplyDelete
  8. ce draguta e paleta de la Sleek <3

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...