Thursday, September 27, 2012

Alte bunatati de pe Makeup-Shop!

Alte bunatati de pe Makeup-shop.ro !!!


Abia astept sa incerc acest fond de ten si sa va spun daca vi-l recomand sau nu.
Deocamdata l-am incercat doar pe mana si puteti si voi observa puterea lui de acoperire, eu as numi-o medie, dar nu vreau sa ma grabesc. Si il puteti achizitiona dand click aici.
Ca sa vedeti pozele mai mari si sa vedeti toate detaliile mai bine, dati click pe ele.


Fard de obraz Mega Glo, in nuanta strike-a-pose-rose. Fardurile cu mai multe culori intr-un singur ambalaj sunt foarte versatile, caci cu un singur produs ai zeci de posibilitati de a crea noi nuante. Culorile din mijloc sunt mate si sunt blush-uri perfecte pentru toamna; mai avem un iluminant pentru pielea mai deschisa sau pentru iarna si un iluminant pentru pielea mai inchisa sau pentru vara. Si il puteti achizitiona dand click aici.


Mascara Mega wink cu peria curbata. Deocamdata nu pot sa spun nimic despre el caci inca nu l-am incercat.


Un produs surprinzator a fost acest ruj. Foarte ieftin, puteti vedea aici, dar foarte dragut si rezistent. Este mat, dar nu usuca buzele cum fac unele rujuri mate si l-am aplicat exact in momentul in care am deschis coletul, iar in momentul de fata (aprozimativ 4 ore dupa) el sta nemiscat si neatins pe buze. Imi place! 

Nici nu va puteti imagina cat de subtire este varful acestui creion! In poza pare gros! In realitate e aproape cat un ac!


Glossul de la Sleek este foarte mic (5 ml), dar are o pensula foarte finuta si nu ai nevoie de o cantitate mare ca sa iti acoperi buzele. Spf 15 este un mare plus, pentru ca in general majoritatea gloss-urilor sunt periculoase deoarece favorizeaza penetrarea pielii de catre razele UV.


Am fost un pic reticenta in privinta acestui kit deoarece aveam impresia ca fardul cel mai inchis va fi mult prea negru. Dar nu e ! Ha ha! E perfect pentru cum imi fac eu sprancenele (trasez o linie mai inchisa ca sa formez arcuirea si ca sa umplu golul de deasupra sprancenei si apoi cu o culoare mai deschisa umplu restul sprancenei) Ceara nu e ceara asa cum mi-am imaginat eu, as folosi-o mai mult ca baza pentru sprancene si nu ca fixator.


Si un set de gene Red cherry, sunt foarte ieftine si le-am vazut des peste tot youtube-ul si cum se putea sa nu-mi doresc sa le incerc. 

Si cam atat, tin sa mentionez din nou ca unele produse le-am cumparat, iar altele mi-au fost trimise, ceea ce nu a schimbat, nu schimba si nu va schimba vreodata parerea mea despre produse.

Cu drag, 
LadyDyvine!

8 comments:

  1. Superb! Sa te bucuri de ele! :*

    ReplyDelete
  2. poate folosesti genele false...si iti faci o parere...sunt curioasa cum stau pe gene..si daca se aseaza bine ca de altfel nu ma incumet:) sa le iau.

    ReplyDelete
  3. super produse,sa le folosesti cu placere pupici:*:*

    ReplyDelete
  4. sa le folosesti cu placere
    astept review-uri. .:D


    te pup!

    ReplyDelete
  5. culoarea rujului e superba:X:X:X.Abia astept sa-l incerc:)

    ReplyDelete
  6. ANA ai putea sa bagi sweet_dennisa pentru a discuta mai multe despre machiaj?daca poti si ai timp candva poti sa bagi id-ul meu:*pupici

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...