Wednesday, August 15, 2012

Outfit Of The Afternoon.

Buna, dragile mele!
Nu stiu daca fac bine cand fac si eu outfit-uri of the day, avand in vedere ca stilul meu nu e unul special, de fapt care este stilul meu? Oh, that's right! I don't really have a style! 
E undeva un amestec de straie care sa imi acopere trupul, sa-mi ascunda defectele si sa imi scoata in evidenta daca este ceva de scos in evidenta.
Dar m-am gandit ca asa cum reusiti sa gasiti inspiratie in machiajele mele, poate unele dintre voi vor gasi inspiratie si in felul in care ma imbrac. Caci si noi, fetele plinute, trebuie sa putem gasi inspiratie pe undeva, sa vedem daca ne-ar sta bine cu ceva sau nu. 
Tinuta de azi e una casual cu un accent puternic dat de pantofii rosii.

Am scos de la naftalina aceasta gecuta veche pe care o purtam prin clasa a 10-a si-mi placea nespus de mult, mai apoi insa s-au demodat gecile din denim, sau m-am plictisit eu si nu am mai purtat-o, nici nu ma gandeam ca o voi mai purta vreodata, dar cand m-am intors in iunie acasa si am gasit-o in sifonier nici nu mi-a venit sa cred ca dupa 7 ani o pot purta din nou. E ca noua!


Free like a bird in the sky!


La piece de resistence! Pantofiorii rosii i-am luat tot din Romania de la Deichman, am cautat o zi intreaga de-am crezut ca innebunesc cu prietena mea, vroiam pantofi rosii si nu gaseam si pace! Deja renuntasem la idee, nici prin gand ca in Deichman poti gasi asa ceva!


Maioul e unul simplu, l-am furat de la mama mea! Hihi! Hai, recunoasteti ca si voi mai luati lucruri de la mamele voastre! Eu o fac mereu pentru ca mama are mereu lucruri simple si de calitate. Colierul il am de la paleta Tarte!


Blugii sunt luati din Romania de la Bershka si ii ador! Stiu ca fetelor plinute nu li se recomanda blugii skiny, eu pana acum umblam numai cu pantaloni evazati si mai larguti, dar acestia sunt extrem de comozi, i-as purta si noaptea in pat! Ma simt foarte feminina, iar cand i-am luat pentru prima data pe mine, toata lumea ma intreba daca am mai slabit.

Pozele nu sunt foarte reusite pentru ca au fost facute de prietenul meu care nu prea stie sa foloseasca DSLR-ul, iar cand mi-am dat eu seama era prea tarziu! Dar daca va place si vreti sa mai vedeti OOTD, promit ca ne vom da silinta sa le facem mai frumoase! Ce ziceti? Astept pareri in comentarii. Acesta e primul meu OOTD asa ca fie-va mila, va rog! :)

Va arat si machiajul pe care l-am purtat


Unul foarte simplu, iarasi, piesa de rezistenta: rosul, rujul rosu! 

Cu drag, 
LadyDyvine!



20 comments:

  1. Mult mai multe ootd-uri te rog :D Esti o frumoasa si o superba!

    ReplyDelete
  2. Superbi pantofii:)! Mai vrem OOTD-uri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  3. Foarte frumos! Te pup:):*

    ReplyDelete
  4. super! nici nu zici ca e primul outfit care il faci,soo mai vrem OOTD!

    ReplyDelete
  5. da am auzit si eu treaba cu pantalonii skinny si sincer mi se pare o tampenie, arat butucanoasa in cei drepti sau evazati, tot skinny sunt baza.. iti sta super..:*

    ReplyDelete
  6. Ador outfitul tau! :D keep em coming! Pantalonii skinny nici eu nu indrazneam sa ii port pana acum cateva luni cand m-a obligat o prietena sa probez o pereche si m-am indragostit pe loc de cum arata pe mine. te pup

    ReplyDelete
  7. Nu esti prea plinuta. Cate kg ai la ce inaltime?
    Mai vrem OOTD.:)

    ReplyDelete
  8. like ootd ....mai multee ..si mai multe....video daca se pote cu make-up -ul ?

    ReplyDelete
  9. mai vremmmmmmmm, imi place mult de tot!!!! pupicei:****

    ReplyDelete
  10. Da ,mai vrem OOTD-uri :)
    Cu promisiunea ca il inveti pe al tau prieten sa foloseasca jucaria DSLR :)
    Pupicei

    ReplyDelete
  11. You look gorgeous! Ador pantofii!:X

    ReplyDelete
  12. Mai vrem OOTD-uri,acesta este foarte reusit:*

    ReplyDelete
  13. Super...super!!!Asteptam OOTD-uri eshti o scumpa!

    ReplyDelete
  14. wow :X Arati foarte bine <3 OOTD-ul tau , chiar daca are tocuri , mi se pare foarte relaxant <3 L-as purta tot timpul :X

    ReplyDelete
  15. wow! super tare, ma bucur mult ca ai inceput sa faci astfel de postari. Sa stii ca blugii skiny, in speciali cei inchisi la culoare, ne avantajeaza destul de mult pe noi cele cu forme :D.Pantofii imi plac mult , Dorothy!!!!Unde e Toto???
    Si ochelarii iti vin foarte bine!

    ReplyDelete
  16. Prostii ...asta cu fetele mai plinute nu pot purta skinny jeans.Nu sunt grasa ,dar nici slaba(port M de 8 ani de zile,deci de la 22).La fel ca si tine purtam panatloni evazati sau mai largi care ma faceau si mai plinuta(am coapsele dezvoltate de la p multa sala).Insa dupa ce am probab n perechi de jeansi,am gasit cateva perechi mai conici nu neaparat skinny care ma fac mai slaba si feminina.Morala:incearca multe perechi si iti vei gasi multe perechi de pantaloni care sa te avantajeze si sa arati si sexy.*Daca esti slaba nu inseamna ca esti si sexy!Pup

    ReplyDelete
  17. super ideea ta cu imbracamintea si mi-as dori sa mai vad si alte tinute.esti o scumpa...

    ReplyDelete
  18. ce folosesti pentru obraji?se vede foarte bine

    ReplyDelete
  19. Heeeeei. Eu te urmaresc mai mult pe youtube, insa am zis sa ma uit si pe blog. Iti ador pantofii <3. Esti deosebita si frumoasa prin personalitatea ta. Mereu zambesc cand ma uit la tutorialele tale. Mai vrem OOTD. O zi frumoasa iti dorect. Te-am pupat:*.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...