Thursday, May 31, 2012

Haul Lady's

Buna, dragile mele! 
Sunt fericita posesoare de noi produse Lady's. Le-am tot vazut eu pe youtube si eram tare curioasa sa le incerc. Le-am primit de aici si deja mi-am bagat nasucul si degetelele prin ele, asa ca haideti sa va arat ce am primit si sa va spun doua vorbulite despre fiecare, o prima impresie.


Am vrut crema cu extract de castravete pentru ca o vazusem la Franny si chiar imi place cum miroase si ce textura lejera are. Cat am cautat eu vaselina in Italia si tot nu am gasit, am gasit-o aici si nu am stat pe ganduri, miroase extraordinar. Apoi am vazut crema cu efect de albire. Eu stiu ca toata lumea vara vrea sa se bronzeze, dar eu fug de soare ca de naiba si as vrea ca mai multe femei sa realizeze efectele negative ale soarelui asupra pielii noastre. Pielea alba are si ea frumusetea si eleganta ei. Am ramas cu niste pete de la cosuri si as vrea sa vad daca aceste creme vor aduce vreun rezultat, mai ales ca zilele astea cineva chiar ma intrebase daca stiu vreun tratament impotriva petelor.


De cand am venit in Romania, ma macina un gand: ''Cum traieste lumea de aici?'' De unde bani? Preturile la fel ca in Europa, dar salariile de 10 ori mai mici. Mi-am dat seama ca nici eu nu mi-as permite fonduri de ten la 2 milioane daca as fi aici, tocmai de aceea am pornit in cautarea unui fond de ten ieftin si bun, abia astept sa le incerc pe acestea si sa va spun cum sta treaba. Eu sunt o impatimita a fondurilor de ten scumpe, dar vreau sa dau o sansa si altor fonduri de ten ca sa pot recomanda de azi inainte si fonduri de ten ieftine. O prima impresie buna mi-a facut fondul de ten mousse de la isabelle dupont, pentru ca e singurul fara ''ulei'' si fara parfum ceea ce e foarte bine, pentru ca acestea pot da alergii.


Am mai primit doua pudre ''sheer'' un blush terracota si o pudra bronzanta, abia astept sa le incerc si sa va spun cum se comporta.


Fardurile Catherine Arley au un packaging ieftin, dar fardurile sunt moi si foarte pigmentate, abia astept sa vad cum se mentin pe ochi. Trei mascara, un tus si un creion de buze waterproof, vreau sa vad daca chiar rezista pe buze dupa ce bei sau mananci.

Acestea au fost produsele primite, le voi incerca in continuare si va voi anunta si pe voi daca nu trebuie sa pierdeti din vedere vreun produs.

Voi ati incercat produsele Lady's? Cu ce parere ati ramas?

27 comments:

  1. mi-ar placea mult daca ai putea sa faci un review la Wake Me Up foundation de la Rimmel! pe mine m-a facut sa trec de la FDT high-end la el si sunt super curioasa ce parere ai avea tu despre el

    ReplyDelete
  2. si eu vreau de ceva timp sa le incerc:D

    ReplyDelete
  3. Consistenta comanda! Sa o folosesti sanatoasa!Am si eu o paleta de farduri - cea cu mov si sunt ok, Au o nuanta usor metalizata.In rest nu prea detin produse, dar imi plac mult si ambalajele lor :D

    ReplyDelete
  4. am incercat cateva...sunt ok..nu excelente , dar mi se par bune pentru pretul lor !

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. sunt curioasa de fondul de ten mousse de la isabelle dupont.sa ne zici ce parere ai:)

    ReplyDelete
  7. Ti-am scris un e-mail.Te rog sa te uiti :)

    ReplyDelete
  8. uuuuu cate produse, arata bine, abia astept sa le vad in actiune pe yt :* pupici!

    ReplyDelete
  9. Si eu sunt interesata de crema de albire a tenului...poate faci un filmulet in legatura cu ea peste vreo luna :*

    ReplyDelete
  10. crema cu castravete este buna , hidrateaza bine. mostrele cu fond de ten le-am aruncat miroseau foarte urat, nu acopera deloc , nu se intind bine , fac fata uleioasa , zero rezistenta la transfer . Pudra compacta Catherine Arley in nuanta cea mai inchisa este aproape alba , imi place doar cum miroase , in rest nu face nimic din ce promite, nu matifiaza , nu diminueaza porii , nu rezista . in schimb tusurile cu sclipici mov , auriu si argintiu imi plac foarte mult.

    Spor la testat :*:*

    ReplyDelete
  11. Gooodies! te-ai mutat inapoi sau esti doar in vizita?

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  13. Mie maine trbuie sa imi ajunga prima comanda Lady's . Abia astept sa incerc produsele . 31.05.2012

    ReplyDelete
  14. rimelul acela l-am avut si eu,din pacate am fost foarte dezamagita..era mai mult uscat..deabea daca se lua pe gene...cat despre pudra bronzanta si fardurile lor sunt foarte multumita! Sunt curioasa ce parere ai despre fondurile de ten,caci as vrea sa le incerc si eu!

    ReplyDelete
  15. Eu sunt dezamagita de produsele Lady's.Mi-am comandat si eu diferite produse si nu sunt bune.sunt ieftine si proaste.Sa va dau cateva exemple: mi-am luat un anticearcan pe care l-am aruncat la gunoi din prima zi in care l-am primit(tubul si curgea,era spart,culoarea era aproape maron-oribil oricum),tusul de pleaope cu sclipici si cel simplu colorat se scrapa si se curata de pe pleoape dupa ce se usuca,ambalajele produselor sunt proaste si se rup,crapa repede...ce sa mai....sunt o pacaleala.Nu trebuie sa ne mai lasam pacaliti de reclame.

    ReplyDelete
  16. Preferatul meu este fondul de ten de la isabelle dupont pe care il folosesc de aproape 2 ani de cand sunt rep la ladys si mi se potriveste perfect,tin sa mentionez ca intodeauna am avut un ten sensibil si am incercat destul fonduri de ten dar am avut diferite reactii la ele.acopera foarte bine si nici nu e nevoie de cantitate mare.

    ReplyDelete
  17. Ce de produse ti-ai luat! Sa te bucuri de ele si sa le folosesti sanatoasa! De vreo doi ani folosesc si eu produse Lady's si am ajuns sa apreciez mult de tot unele dintre ele.

    ReplyDelete
  18. O multime de produse, sa le folosesti cu placere si asteptam parerea ta sincera :*

    ReplyDelete
  19. Buuna.Ce produse frumoase.Daca vreti sa incercati si voi produse Lady's ca puteti inscrie http://beautymakeupwithme.blogspot.ro/2012/06/giveaway-ladys.html

    ReplyDelete
  20. Pentru pete iti recomand o crema excelenta, se numeste Farmacia si se gaseste in farmaciile cu laborator propriu, pretul ei este de 9 lei si te asigur ca nu te va dezamagi.

    ReplyDelete
  21. wawwww cate produseee,unchide ochisorii sa fac furiciuni :)),nu iau multe,promit :*

    ReplyDelete
  22. @ Tatiana Sorina :))))) So sweet !!!

    ReplyDelete
  23. Lady's:X Sunt reprezentant de cateva luni asa ca am avut ocazia sa incerc o parte din produse si pot sa spun ca nu m-au dezamagit...cel mai mult imi plac rujurile, ojele, pudra compacta si cea bronzanta. Sa folosesti toate produsele cu placere, eu zic ca o sa iti placa:*

    ReplyDelete
  24. Am vazut ca pe youtube ai vorbit doar de doua mascara.Nu ti-a placut rimelul cils-iconique de la isabelle dupont?as vrea sa mi-l cumpar

    ReplyDelete
  25. Buna! ai terminat crema si serul pt albire? cum ti se par?au mai disparut petele? te pupp

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...