Sunday, May 6, 2012

Cum am trecut de la brunet la blond.


Buna, dragile mele! 
Public aceste poze aici in cazul in care cineva vrea sa vada exact ce produse am folosit.




Iata si toate explicatiile a tuturor pasilor pe care i-am facut. Vizionare placuta!

19 comments:

  1. Bravo tie cai ai avut curajul...eu sunt bruneta si nici macar n am curajul sa mi l deschid spre un saten deschis...mai ales ca am parul subtire si rar.Folosesc extensii de vreo 1 an jumate si as putea sa incerc insa ma mai gamndesc putin:))
    Iti sta bine blonda iar cand te vei obisnui asa o sa ti placa din ce in ce mai mult..Altele se duc pe la saloane si ot nu le iese cum ti a iesit tie..te pup si daca ai placerea te invit si pe blogul meu..siherabeauty.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Nu iti sta bine. Pentru pielea, forma fetei si ochii tai iti trebuie culori inchise la par. Cu blondul pari "bolnava". SPer sa nu mi-o iei in nume de rau, doar ca nu ti se potriveste si mai bine porti ceva sa te avantajeze.

    ReplyDelete
  3. @oana , mie imi place foarte mult look-ul acesta de ''bolnava'' Nu o iau in nume de rau deloc, parerile sunt impartite si oricum pana la urma parerea mea si cum ma vad in oglinda conteaza cel mai mult.

    ReplyDelete
  4. Iti sta superb! iti apreciez curajul si indemanarea! :*

    ReplyDelete
  5. Eu cred ca te prinde bine,ai tenul destul de deschis la culoare pentru a fi blonda, si ochii verzi daca stiu bine, mi se pare ca arati super si sunt cat se poate de obiectiva, zic eu :)

    ReplyDelete
  6. Eu cred ca iti sta genial cu orice fel de culoare, si brunet,si roscat, si blond. O fata frumoasa arata minunat oricum !

    ReplyDelete
  7. Iti admir foarte tare curajul si perseverenta,rezultatul este oricum fenomenal avand in vedere culoarea de la care ai plecat.Si eu astept prima ocazie de a-l face blond(eventual aparitia primelor fire albe):D.Bravo!

    ReplyDelete
  8. heeei tocmai am citit un comentariu "negativ",ca tot spuneai ca tuturor le-a placut schimbul de look.Imi place ce ti-ai facut,frumos si de efect insa mie imi tb muuuult curaj:)

    ReplyDelete
  9. Te tunzi singura??Ce spui de un nou tutorial???Sunt si incantata de ce ai spus ,sunt si curioasa:)

    ReplyDelete
  10. Esti simpatica, mai ales ca ai incercat.Si esti tare simpatica cum vorbesti in fata camerei.Esti o persoana tare calda si dragalasa.
    Sunt bruneta vopita, culoarea mea e saten inchis.
    Nu as incerca blonda pentru ca nu am fizionoie de blonda, poate ar trebuie sa-mi deschid spancenele ca sa ma avatanjeze cat de cat,dar nu am incercat am si parul foarte lung si foarte des.

    Ce ma intristeaza este,cred ca vopseaua neagra mi-l arde. E foarte aspru si uscat firul de par. Radacina e OK, normala,nu am probleme cu scalp gras sau uscat.
    Daca cineva poate face recomdari de produse pentru firul meu uscat si lipisit de stralucire ar fi ideal. Balsanul nu are nici un rezultat,uleiul doar temporar cat sta pe par :(

    ReplyDelete
  11. Foarte, foarte, foarte, frumos ti-a iesit parul. Pigmentul violet anuleaza galbenul din par, cel verde 'taie' rosul iar albastrul portocaliul. Acesti pigmenti exista sub forma de solutii antiseptice pentru uz extern : violet de gentiana, verde de briliant sau albastru de metil.La sfarsitul spalarii parului pune in balsamul pe care il folosesti o picarura din ce culoare doresti si ai sa fii uimita de rezultat. NU mai mult de o picatura ca sa nu devii vrajitoare cu parul foarte colorat.Incearca intai pe o suvita si nu uita sa folosesti manusi.

    ReplyDelete
  12. CHIAR IMI PLACE CU ITI STA.FRUMOASO
    TE PWP.

    ReplyDelete
  13. Buna,ANA . Eu am parul saten si ochii verzi si as vrea sa ma vopsesc .Ce culoare crezi ca m-ar avantaja ?

    ReplyDelete
  14. Iti vine foarte bine blondul si te intinereste mult de tot. Felicitari!

    ReplyDelete
  15. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  16. vreau si eu sa ma decolorez dar unde locuiesc(ploiesti) nu gasesc decolorant l'oreal eclaire claire:(

    ReplyDelete
  17. Iti sta foarte bine:X Eu sunt blonda de mai bine de doi ani si chiar daca se intretine destul de greu aceasta nuanta, nu cred ca voi renunta prea curand la ea.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...