Monday, April 16, 2012

Essence Cosmetics.

Buna, dragile mele!
Cand ma intorc in Italia dau o fuga pana la OVS ca sa vad daca a mai aparut ceva nou pe la standul Essence,  de data asta am fost foarte placut surprinsa pentru ca am gasit cateva produse noi si blush-ul mousse mult asteptat. Asa ca m-am decis sa va arat si voua cum sunt si sa va spun prima impresie despre aceste 5 produse.


Blush-ul nu e chiar mousse/souffle asa cum ma asteptam, e mai mult o crema cu o consistenta lichida. E buildable, abia la al doilea strat devine vizibil. Judecand dupa consistenta, cel de la Maybelline ramane preferatul meu, dar va voi spune mai multe pe masura ce il voi folosi.


Iluminantul e super! De cand am tenul uscat imi plac produsele crema si acesta e chiar foarte dragut, imi place foarte mult ca s-a mers pe o culoare perlata alba si nu aurie.


Mereu am fost curioasa sa vad cum sunt aceste mascara cu doua ''viteze'' :)) Nu intelegeam cum e posibil sa bagi doua pensule intr-un borcan de rimel, pentru ca pentru mine, in imaginatia mea, ca sa obtii doua efecte diferite e musai sa ai doua pensule diferite. Dar de unde?! E exact aceeasi pensula, numai ca la look-ul 1 pensula e stoarsa prin tubul mai gros, astfel se obtine un look mai natural pentru ca nu mai iese mult rimel care sa incarce genele, iar cu pensula numarul doi rimelul ramane pe ea si da un efect ceva mai dramatic. Acum ca am elucidat misterul voi vedea cum se comporta pe gene si daca reuseste sa il depaseasca pe ''I <3 EXTREME'' pe care, din pacate nu am reusit sa il gasesc la stand.

De cand vroiam sa incerc aceste eyeliner! Pfff...de prin toamna de cand l-am vazut pe site si abia acum l-am prins! Dar, din pacate, e singurul produs care m-a dezamagit din prima. Pensula o are curbata si nu inteleg ce au urmarit producatorii curband pensula, ma asteptam sa fie o copie a artliner-ului Lancome pentru ca pe site mi se parea ca au pensula asemanatoare. Desi e un negru perfect, intens si luminos, nu este rezistent deloc, a fost suficienta o trecere cu degetul pe deasupra lui si s-a dus tot! 


My base! My new love! Nici nu imi vine sa cred ca anul trecut, pe vremea asta, faceam tot posibilul si puneam orice pe fata numai ca sa scap de luciu si grasime, iar acum sunt innebunita dupa toate aceste produse cremoase si luminoase. Am ajuns sa cred ca o piele luminoasa este mult mai frumoasa si mai tinereasca decat un ten perfect mat. Iar aceasta baza e super! Daca ai tenul frumos, acum ca vine vara , aplica doar aceasta baza si bucura-te de lumina!

Cu drag, 
LadyDyvine.

9 comments:

  1. mmm... me gusta! pacat ca in Romania nu se prea gasesc... oricum multumesc ca mi-ai facut pofta de mers la cheltuit bani pe cosmetice... din nou!:)

    ReplyDelete
  2. Ahaha, fix asa si eu: anul trecut voiam sa-mi super matifiez tenul si acum il vreau cat mai luminos si folosesc produse ca atare. Ce nuanta ti-ai luat de la blushul crema? Mie mi-a placut numai 010 si pe ala l-am luat :D. Restul pareau prea apoase si nu se vedeau prea bine pe piele.

    ReplyDelete
  3. Foarte tare ...Blush-ul imi place foarte mult & my base :X Cred ca o sa dau o fuga pe la stand-ul essence

    ReplyDelete
  4. Sa le folosesti sanatoasa . TE PWP DULCE .

    ReplyDelete
  5. Buna! Ne poti spune cum ai scapat de luciu si grasimea de pe fata? Ai urmat vreun tratament sau ai descoperit o crema minune? Succes in continuare

    ReplyDelete
  6. Buna! Si eu mi-am luat baza de la essence dar cand ma dau cu ea la ochi ma ustura... nu stiu daca e normal...

    ReplyDelete
  7. In iunie o sa apara 6 parfumuri de la ESSENCE. Abia astept

    ReplyDelete
  8. ati incercat vreodata MISS RÔSE? Machiajurile sunt super, mai ales daca sunt folosite impreuna cu paleta ACID de la Sleek. ;)

    ReplyDelete
  9. buna! si mie imi place foarte mult gama essence si te admir pentru munca care ai depus-o pana acum cu toate tutorialele si postarile pe blog. succes in continuare!
    am si eu un review cu rimelul GET BIG LASHES VOLUME BOOST Essence, aici este link-ul unde puteti citit: http://lilysimples.blogspot.ro/2014/04/mascara-get-big-lashes-volume-boost.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...