Friday, March 9, 2012

Produse Sleek de pe MakeUp Shop

 
Buna, dragile mele! 
Mi-au ajuns produsele de la Makeup Shop, yeeyy!
Trei produse pe care de mult doream sa le incerc. In legatura cu unele am primit chiar intrebari.

 
In primul rand pudra Sleek One! Inca nu am deschis-o, mai am catevai pudre pulbere deschise si eram in dubii, oricum, in seara asta cred ca o supun unui test, eu niciodata nu am rabdare cu produsele cosmetice, curiozitatea ma omoara!!!
* Se gaseste aici.

 
Despre Pout Paint nu aveam nici un dubiu, il aveam deja in nuanta Mauve Over si stiu ce performante are, anume excelente! Cu o firimitura faci un bodypainting! *Mica exagerare*
Aceasta este nuanta Pin Up

 
* Se gaseste aici.

 
Si mult doritul Sleek Liquid Illuminator in nuanta Goddess. Eu folosesc, in general, iluminatoare albe, sa vedem cum imi va sta cu acesta auriu. Sper ca bine!
* Se gaseste aici.

 
Desigur le voi incerca pe toate si voi face si review-uri, le veti vedea si in urmatoarele tutoriale pentru ca sunt produse pe care eram dornica sa le folosesc!
Cu drag, 
LadyDyvine!

4 comments:

  1. ahhh rosu ala:X.sa le folosesti sanatoasa .Pupicei

    ReplyDelete
  2. asteptam pareri cu mare interes

    ReplyDelete
  3. Buna,draga mea!Esti foarte frumoasa si te apreciez mult pt.ceea ce faci.Vreau sa te intreb daca ai comandat vreodata produse Sleek si de pe alte site-uri decat Makeup Shop,adica Mya Shop,de exemplu.Mi se pare ceva mai aprovizionat,dar ma tem sa comand.Am mai patit sa primesc produse bune de nimic de pe anumite site-uri.Mersi,te pup.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...