Saturday, March 3, 2012

Purple-ish , blue-ish make up

 Buna, dragile mele!
V-am spus mai demult ca urmeaza sa postez mai multe machiaje care nu au trecut controlul de calitate si nu au ajuns sa fie publicate ca tutoriale pe youtube. Acesta e unul din ele! Facut in ianuarie, ce vreme frumoasa era in ianuarie, numai ca spre deosebire de acum, iti ingheta sufletul daca scoteai nasul afara! Perioada in care m-am jucat mult cu movul. Este machiajul pe care l-am purtat in ultimul blog tv facut, cand v-am zis tuturor: ''Da, da! Urmeaza un tutorial cu acest machiaj!'' Dar cand am apucat sa il editez, pfff...m-a dezamagit total performanta mea. De aceea, doar pozele au mai ramas! Enjoy!
 



 Tot atunci mi-am dat eu seama cat e de ciudat este fondul de ten Lancome Photogenic Lumessence. Uitati-va cum in mai putin de 10 secunde fata mea s-a transformat din ultra mata in ultra uleioasa. De fapt e doar modul in care reactioneaza fondul de ten la lumina naturala si la flash.



 Acesta a fost machiajul, nu uitati sa imi supeti daca v-a placut in comentarii mai jos. Urmeaza pe youtube un tutorial cu machiaj mov, un pic mai diferit decat acesta!

Cu drag, 
LadyDyvine!

7 comments:

  1. imi place machiajul tare de tot, dar ai dreptate ca fondul de ten ti a facut tenul uleios. :*:*

    ReplyDelete
  2. Mi-a placut muklt machiajul...si apropo abia astept tutorialul pe Youtube cu machiaj mov....imi place movul de la 13 ani si nu ezit sa-l folosesc can am starea sufleteasca potrivita....iar findul de ten care ti-a facut o figura dragalasa...:)))asta e nu-ti face griji,oricum nuanta fdt era foarte faina...iar movul de la ochi iti scoate in evidenta asa de frumos verdele ochilor...Bravo..:* Neta

    ReplyDelete
  3. foarte faain machiajul, great job:*

    ReplyDelete
  4. imi place extrem de mult...ador movul..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...