Sunday, March 4, 2012

Black&Red Smoky-Machiaj pentru persoanele cu cearcane.

 Buna, dragile mele!
Un alt machiaj din seria: ''Nu public nici moarta acest tutorial!'' Tutorialul video s-a pierdut, dar a ramas amintirea machiajului si cum se dorea a fi un ajutor pentru persoanele care au cearcane mai accentuate, am zis macar pe blog sa il public, caci, cine stie, poate vreo persoana cauta ajutor cu disperare.
Nu de putine ori am primit mesaje cu cerinte si intrebari in legatura cu cearcanele, cum le acoperim, cum le machiem, cum le tratam, etc, etc, etc. Le tratam in functie de cauza lor, in primul rand dormim cat e necesar, mancam cat mai sanatos, bem cel putin 2 litri de apa pe zi, deoarece de la rinichi porneste totul! Nu consumam sare ca sa nu avem pungi si folosim creme uleioase ca sa hidratam bine zona ochilor. Ati bifat totul pe lista? Cate din aceste reguli respectati cu sfintenie? 
Mai apoi, machiajul si corectarea cearcanelor: niciodata nu incarcam zona ochilor cu anticearcan, fond de ten , pudra, iluminant, bla bla si ce mai vreti voi. Totul trebuie folosit cu masura! Machiajul ochilor trebuie sa fie cat mai luminos, iar fardurile albastre si mov trebuie evitate pentru ca acestea iti vor accentua incredibil de mult cearcanele. Mereu am consiliat un machiaj lejer si neutru, insa ce sa faca fetele care vor smoky eyes? Sa fuga toata viata de culori inchise? Ei bine, nu! Exista si tehnici de smoky eyes care sa nu accentueze cearcanele. Machiajul de mai jos demonstreaza asta:

In primul rand, daca vreti un smoky reusit si nu vreti cearcane accentuate, lasati machiajul fetei la urma si incepeti cu machiajul ochilor, altfel, din cauza caderilor de fard, pana si o persoana fara cearcane, le va avea!
Ce am facut? Pe pleoapa mobila vedeti un machiaj negru afumat cu putin rosu sau maro caramiziu, pe linia apei niste creion negru pentru alungirea ochiului, iar pe linia genelor inferioare, pentru ca vorbeam mai sus de iluminarea privirii, de aducerea luminii in zona ochilor, am aplicat din coltul interior, pana in coltul exterior, un fard perlat alb care a iluminat subtil ochiul.




Cam asta a fost totul, as vrea sa aud si de la voi ce trucuri folositi ca sa va mascati cearcanele, dar nu numai trucuri cosmetice ci si medicale, daca e cazul! 

Cu drag,
LadyDyvine

6 comments:

  1. pentru combaterea cearcanelor eu folosesc pungutele de la ceaiul verde , dupa ce se racesc le pun pe ochi si stau cu ele cam jumatate de ora iar vara folosesc foarte des feliute de castravete :D

    ReplyDelete
  2. ce bine iti sta cu negru , pe mine nu ma avantajeaza deloc
    superb machiajul

    ReplyDelete
  3. Foarte frumos machiajul si parul tau:X.ce culoare folosesti pentru par?si ce marca de vopsea?:D:D

    ReplyDelete
  4. tare as fi vrut sa vad si o poza cu ochii inchisi.Ai asa ochi verzi in pozele astea...E o idee foarte buna cu fard alb jos....

    ReplyDelete
  5. superb...am si eu uneori cearcane, mai mult din cauza noptilor pierdute aiurea, insa fondul de ten e suficient pentru acoperirea lor

    ReplyDelete
  6. Buna, ai un e-mail unde sa te pot contacta? :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...