Monday, January 23, 2012

Seductive Amethyst Make Up

Buna, dragile mele! Astazi va fac cunostinta cu primul machiaj care, de fapt, trebuia sa fie un tutorial super dragut. Acest tutorial imi placea chiar foarte mult, dar nu stiu din ce motive nu puteam deloc sa-l ''exportez'' dupa ce il terminam de editat, l-am modificat si reeditat in toate felurile si n-am putut s-o scot la capat! Dupa cum puteti observa, l-am facut pe vremea cand eram roscata, ceea ce inseamna, inainte de Revelion. Imi place foarte mult machiajul si am fost foarte multumita cu rezultatele, mai ales ca stiti ca eu am o teroare de culori. Dupa ce am realizat acest machiaj, insa, am adaptat fardul mov si la un machiaj de zi si l-am purtat aproape zilnic timp de doua saptamani, acum am mai putin timp dimineata ca sa stau sa ''blenduiesc'' movul bine
 Am lucrat cu pigmenti de la Beauty from The Earth, iar afumarea mai deschisa am facut-o cu movul din paleta Acid de la Sleek, mov foarte purtabil pe timpul zilei, de altfel. Deasupra am adaugat niste glitter mov, mmm de toata frumusetea! Am pus niste creion negru pe linia apei, gene individuale numai in exterior si , voilĂ ! 
Am mers pe sprancene mai dramatice (you know i like some bushy eyebrows), deci forma nu e chiar a mea (as vrea eu sa am sprancene asa de groase!). Pe buze am mers pe un simplu glos de la Elf, mmm... e delicios! E un luciu foarte ''sticky'' dupa cum ar caracteriza multi intr-un mod peiorativ un lipgloss, dar personal imi plac  lipgloss-urile lipicioase pentru ca numai asa stiu ca vor rezista foarte mult pe buze, nu ma deranjeaza deloc!

In lumina rece pare deja un machiaj albastru! Imi place mult lumina rece pe care mi-am luat-o mai nou pentru tutoriale, dar nu e o lumina perfecta, modifica putin culorile, le face mai reci.


Ce parere aveti? Nu uitati sa-mi lasati niste feed-back in comentarii mai jos!

Cu drag, 
LadyDyvine

14 comments:

  1. ieeeeeei! eu sunt a 300 followerita :* superb machiajul, e acela care l'ai avut cand ai facut blogtv-ul? :-?

    ReplyDelete
  2. m'am incurcat, acuma citesc ca l'ai facut inainte de Rev;))

    ReplyDelete
  3. @Denisa nu e acela, dar e foarte asemanator!

    ReplyDelete
  4. Imi place foarte, foarte mult!
    Si eu am ochii verzi, iar combinatia asta de nuante, mi se pare ideala pentru ei.

    p.s.1: mi-ar placea sa pui si poze cu produsele folosite
    p.s.2: nu stiu daca tema blogului iti permite, dar arhiva postarilor ar fi bine s-o pui in dreapta (sub Labels sau My profile) pentru ca mi se mai usor de cautat pentru cititori

    ReplyDelete
  5. cat de frumoasa poti fiiiiiii <3

    ReplyDelete
  6. Nu poti sa scrii "dragele"? "Dragile" astea ma zgaraie. :))

    ReplyDelete
  7. e sweet machiajul..si iti sta si bine..pupici

    ReplyDelete
  8. imi place mult cum ai facut machiajul!! si imi place mult cum iti sta asa!! poate pui si un filmulet pana la urma cu tutorialul!

    ReplyDelete
  9. Si mie imi lipseste "Buna dragele mele!" :-) Nu-mi pasa ca nu e corect: eu asa te-am cunoscut si asa mi-ai placut, deci era un fel de bilet de vizita.

    Machiajul imi place mult si iti sta tare bine!

    ReplyDelete
  10. I <3 it! Superb!


    Petra

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...