Wednesday, January 4, 2012

Craiasa marilor!

Buna, dragele mele! Nu prea am ce sa va spun despre acest machiaj, decat ca a fost facut acum ceva timp si ca l-am stricat cu bulele de pe frunte. Va las asadar cu pozele si astept parerile voatre! 













17 comments:

  1. partea de jos e divina...se vede atat de frumos

    ReplyDelete
  2. Esti atat de talentata, foarte frumos, dar nu vreau sa-mi imaginez cat de frumos este si atunci cand te demachiezi :-s :))

    ReplyDelete
  3. ;))) wowww cat de tare ;)) :X

    ReplyDelete
  4. Bravo, arata superb! Imi place mult efectul, multa munca a fost acolo! Imi place ca mereu se gasesc comentarii despre demachiere, fetelor concentrati-va la opera de arta :D Hugs :*

    ReplyDelete
  5. Super. Iar tipa cu demachiatul cred ca se referea la cat timp ti-a luat sa stergi tot ce aveai pe fata. Eu una asa am inteles.

    ReplyDelete
  6. se vede ca ai imaginatie si talent! :x

    ReplyDelete
  7. uite si poza aceea din care nu se intelegea mare lucru si in care noi credeam ca ai o chestie de aceea de dormit ( pe ochi).. foarte frumos.. asa ceva nu am vazut pana acum , frumos !

    ReplyDelete
  8. tareeee
    cum l-ai facut????????

    ReplyDelete
  9. dar nici bulele nu dau rau...

    ReplyDelete
  10. wow, arata ireal machiajul!!
    am dat din intamplare peste clipul tau cu machiajul pentru pitipoance in club - you made my morning!!! asa te-am si descoperit de fapt, si ma bucur ca am facut-o, te voi urmari in continuare, cum ar spune cineva din tagma mai sus mentionata "esti plina de talent"! (in a good way!!:) )

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...