Sunday, December 25, 2011

Super Colaborare! Machiajul de Revelion.

Buna, dragele mele! Sunt super-duper incantata sa va prezint aceasta mega colaborare! A fost foarte distractiv sa punem totul la punct si sa ne apropiem mai mult intre noi. Am pus la bataie acest plan de a realiza mai multe feluri de machiaje, pe mai multe tipologii de fete, ca sa putem sa va multumim pe toate! 
In primul rand, sa va prezint fetele:
Adina : 
http://www.youtube.com/user/AdinaNUstietot




Amiutzaa:
http://www.youtube.com/user/Amiutzaa

Tyana:
http://www.youtube.com/user/tyana1869 

Ioana:
http://www.youtube.com/user/IoanaQty

Machiajul meu este unul clasic, am ramas la ce ma pricep eu cel mai bine. L-am purtat in seara de Ajun si daca voi fi in aceasta dispozitie retro, il voi purta si de revelion. Imi place foarte mult ca e extrem de simplu de realizat, nu incarca fizionomia, dar o transforma in ceva chic, elegant, classy!













In cazul in care machiajul clasic nu prea se potriveste cu stilul vostru si preferati mai degraba ceva in stil gotic, smoky, colourfull sau glittery, nu ezitati sa mergeti pe la toate colaboratoarele si sa vedeti ce v-au pregatit. Va asigur ca veti fi incantate! 


Acum, in cazul in care mai intereseaza pe cineva, o mica poza de grup cu toate produsele pe care le-am folosit si lista:
1 Baza Lancome ''La base pro''
2 Forever Dior + 3 Double Wear Estee Lauder
4 Pudra Bobby Brown (pe care am si scapat-o pe jos :)) video la mine pe facebook)
5 Chanel Bronze Universel
6 Blush Oriental BB Cream
7 Essence Stay all day fard illuminant


1 Hustle- Naked UD
2 Buck- Naked UD
3 Beauty from the earth pigment Cloud 9
4 Creion alb Pupa 20
5 Gene False Essence
6 Kiko Mascara
7 (nu apare in poza) Eyeliner gel de la essence


1 Creion Red De la Professional Make up USA
2 OCC Liptar

Acum ca ati vazut si pozele, va las cu tutorialul video. Sper sa va bucurati si voi, asa cum ma bucur eu , de aceasta colaborare frumoasa, iar daca va place, nu uitati sa lasati feedback la toate fetele! Va fi foarte important pentru noi si asa vom sti daca sa mai organizam colaborari impreuna!




Din tot sufletul meu va urez sa puteti incheia impacate acest an si pasiti cu forta si incredere in noul an. Lasati toate necazurile, luati cu voi numai experienta cu care v-ati ales in urma greselilor si fericirea si intrati cu zambetul pe buze in noul an!

Cu drag, 
LadyDyvine!

2 comments:

  1. Buna! Craciun fericit !!!
    O mica sugestie daca se poate, legata de colaborarea voastra...nu era mai simplu sa afisati linkul direct catre videoclipul respectiv, nu catre canalul fetelor? Incearca sa vezi si tu daca le vei gasi usor .Pe cel al Adinei nu l-am gasit, al Tyanei il cauti intre celelalte , pentru ca nu e pus ca videoclip special,Amiutzaa nu e nici ea....si nici la Ioana nu am gasit colaborarea voastra.
    P.S. Machiajul tau mi se potriveste cel mai bine !

    ReplyDelete
  2. @angelique putintica rabdare, ca apar toate!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...