Tuesday, December 13, 2011

Machiaj de sarbatori pentru toate buzunarele.

   Buna dragele mele! Despre machiajul acesta nu prea pot sa mai adaug nimic, am explicat detaliat in video cu ce ocazie l-am gandit si de ce am folosit ceea ce am folosit. Aici nu pot decat sa va mai arat niste poze ca sa intelegeti mai bine despre ce este vorba.



Dupa ce am terminat machiajul, insa, mi-am cam dat seama ca voi avea plangeri ca nu e tocmai cel mai usor machiaj. Parca va si aud ''Nu pot desena linia de eyeliner!!!'' '' Nu am glitter!!! Nu stiu cu ce sa il lipesc!!!'' ''Nu-mi place rujul rosu!!!'' Daca ai gandit macar una din aceste fraze, inseamna ca machiajul acesta pur si simplu nu e pentru tine si va trebui sa alegi un machiaj potrivit capacitatilor tale. As vrea totusi sa nu va descurajati, doar pentru ca nu va iese linia de eyeliner perfect. Nimeni nu se naste invatat! Iar eu chiar si dupa atatia ani de experimentat, de cele mai multe ori o dau in bara! Ma enervez si pot chiar sa sterg un intreg machiaj doar din cauza unei linii. Nu pot decat sa va incurajez spunandu-va sa incercati, sa incercati si iar sa incercati! Cu grija si cu atentie, si cu multa rabdare!



E valabil si pentru glitter, aoleu cat l-am mai blestemat si eu! Dar pana nu incerci de o mie de ori, in o mie de combinatii nu are cum sa iti iasa. Asa ca, inarmate si aici cu rabdare, mergem inainte!


Daca nu vreti si nu vreti sa va chinuiti cu eyeliner-ul, atunci incercati o dunga cu un fard negru si smudge-uiti ca sa nu aveti linii exacte, cat despre glitter, nu uitati sa eliminati caderile! Cel mai bine e sa va machiati la ochi inainte sa va dati cu fond de ten, iar daca aveti probleme cu eliminarea caderilor de sclipici, folositi o banda adeziva, iar glitter-ul se va lipi de banda respectiva si voilà!



Daca v-a placut, nu uitati sa imi lasati feed-back-ul vostru! E foarte important pentru evolutia mea! Si acum va invit sa urmariti, daca nu ati facut-o deja, tutorialul video, NU UITATI 720P! Ca dupa aia va plangeti ca nu vedeti culorile :)) 

8 comments:

  1. E superb! Rosul acela intens te prinde foarte bine ♥

    Buna ideea cu banda adeziva :)

    ReplyDelete
  2. lady dyvine...esti toata o lady,felicitari

    ReplyDelete
  3. Cred ca n-o sa-mi iasa in veci machiajul asta.:)))))

    ReplyDelete
  4. multumesc ana-maria pt machiajul asta....si mai ales pt trucul cu lipiciul pt gene ca sa stea glitterul...eu ma descurcam altfel dar asta e un truc muuuuult mai usor si tine mai mult...multumesc din inima...iar tu esti DIVINA ca de obicei

    ReplyDelete
  5. Dorec sa ii fac fiului meu acel machiaj de zombie ce il ai pe youtube darr nu l_am mai gasit il ppoti posta te rog din nou???

    ReplyDelete
  6. Lady dyvine intr-un tutorial spuneai ca ai fatza asimetrica si ai invatat sa stai corect in poza folosind nush ce unghi.. Imi poti spune si mie cum sa ies mai bine in poze fiindca si eu am fatza asimetrica

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...