Friday, December 16, 2011

Cumparaturi

Buna, dragele mele! Cum cuvantul ''haul'' nu are prea mult inteles in limba romana, m-am hotarat sa numesc acest post simplu si mai pe limba noastra ''Cumparaturi''. Am evitat pana acum sa public asemenea continut pentru ca stiu cum reactioneaza un anumit procent la asemenea publicatii si chiar daca acel procent e foarte mic, e destul de suparator sa primesti comentarii de genul ''ei si , ce te lauzi?!''. Si e suparator in primul rand pentru ca nu e adevarat, nu e o lauda, e pur si simplu distractiv! Asa suntem noi, femeile, mereu cand ne luam ceva, ne place sa impartasim cu cele mai bune prietene '' Ia uite ce fain e , mi l-am luat de acolo, ar trebui sa mergi si tu am vazut ceva ce ti-ar fi placut cu siguranta...Da, o sa iti zic daca e fain si daca functioneaza sa iti iei si tu!'' Sau cat de fain e cand vine o prietena pe la tine cu sacose si abia astepti sa iti bagi nasul sa vezi ce si-a mai luat nou. Acum ca am lamurit existenta ''haul''-urilor, sa purcedem prin a ne baga nasul in sacosele mele. 
De cand am primit marele cadou de la Laura, mi-am promis ca cel putin pentru un an nu mai vreau sa cumpar nimic din ce tine de cosmetica decorativa, doar ingrijire si eventual fond de ten, daca reusesc sa le termin pe cele incepute, insa cand am vazut colectia ''Circus, Circus'' de la Essence, of, of, mi-am dat seama imediat ca o sa imi incalc promisiunea, asa ca azi am dat o raita pe la oviesse, dar ce sa vezi , nici urma de colectie, nici macar nu au adus-o pe aici!
Mi-am luat insa acetona si e superba! Miroase a capsuni si vanilie! Si e ''acetone free''. Deci am folosit termenul gresit! Dar intelegeti voi! Mi-am luat o penseta, care e super cute ca design, dar m-a surprins si cu o calitate excelenta! Niste agrafe...eu as cumpara agrafe la kilogram , pot sa imi cumpar si 10 kile, ca in catevai zile le pierd pe toate! Dar lucrul de care sunt super multumita sunt cele doua oje, care impreuna sunt combinatia perfecta pentru o manichiura de revelion! Aparatul meu nu a vrut de nici o culoarea sa redea toata frumusetea topper-ului cu sclipici, dar aveti incredere in mine cand va spun ca e SUPERB! Initial am vrut oja neagra cu glitter auriu, mama-mama ce frumos s-ar vedea, dar cum nu am gasit topper auriu, m-am multumit si cu fucsia. Repet, in poze nu se vede cat de frumos e!
L'OREAL IMI CONTROLEAZA MINTEA! Abia acasa mi-am dat seama ca toate produsele sunt de la L'oreal. Am gasit un rosu mai rosu decat cel de la Schwartzkopf. Abia astept sa vad rezultatul, desi , sincera sa fiu, nu am prea multe asteptari. Mi-am luat fixativ dar si un spray cu colagen pentru volum, pentru ca am observat ca dupa o luna-doua dupa ce imi tund parul, el tinde sa piarda din volum, deoarece creste in lungime si deci, in greutate si atunci tot volumul ramane jos, iar la radacini- nema volum! Apoi mi-am luat un tratament impotriva caderii parului, nu imi cade excesiv si e normal sa cada, dar oricum as vrea parca sa diminuez putin numarul firelor cazute.
Balsamul acesta vi-l arat, dar imi dau seama ca e total inutil, deoarece poate fi gasit numai in regiunea in care locuiesc eu. E facut de un anume doctor Nicola si e facut din ierburi si treburi urat mirositoare care se gasesc numai prin aceasta zona. L-am descoperit la prietena mea. Eu ii fac de foarte mult timp tot felul de coafuri si mereu mi-a placut parul ei si mereu ii spuneam ca e frumos, ca e des, ca are o culoare frumoasa, e puternic, se aranjeaza mereu si isi mentine forma chiar si trei zile la rand, insa pentru ca si-l vopseste blond platinat, singurul neajuns al parului ei e ca e foarte aspru si despicat la varfuri. Acum o saptamana, insa, m-a rugat sa-i fac o coada de peste si cand am bagat mainile in parul ei, pur si simplu nu imi venea sa cred cat poate fi de matasos: avea parul perfect! Si chiar daca m-a cam durut sa dau 12 euro pe 250 ml de balsam, sa speram ca isi merita banii. Sper sa il gasiti in Italia, macar, iar cand voi mai organiza giveaway-uri, il voi include neaparat! Ca sa salvez vreo blonda cu parul aspru.
UPDATE: Ligee l-a gasit!!! Daca vreti sa il comandati online dati click aici!
Si, bineinteles, curling iron!!! Of, inca mai am inima stransa pentru ca am fost dezamagita de foarte multe ori de curling irons. Pentru ca am deja parul cret, ceea ce mi-am dorit eu mereu au fost buclele glamour, mari si lejere, si am luat curling irons cu diametru mare, insa cele cu diametrul mare nu ajung la o temperatura foarte mare, iar buclele lejere, dupa maxim 2 ore deveneau par drept in toata regula! Sper sa fi facut o afacere cu acest set 9 in 1, desi eu i-am descoperit al 10-lea accesoriu, care cred ca e si cel mai bun, fierul care tine toate accesoriile pe el e ca un curling wand si face cele mai puternice bucle! Ce mi-a furat ochii insa, trebuie sa recunosc, a fost aceasta husa care da un aer asa profi...i am stupid, i know! :))

Acestea au fost micile cumparaturi, dar, Dumnezeule, cat am scris! Asta e, sunt vorbareata! Daca ati ajuns sa cititi fiecare cuvintel pana aici, sunteti cele mai tari si aveti rabdare, nu gluma! Daca v-a placut si mai vreti, nu ezitati sa imi spuneti sa mai fac, daca va intereseaza anumite info despre vreun produs, iarasi, astept intrebari!


Cu drag, 
LadyDyvine


27 comments:

  1. Superb rezultatul combinarii celor 2 oje!!! Sa ne spui cum e spray-ul cu colagen pt. volum, si eu ma gandeam sa mi-l iau, dar inca n-am apucat.

    ReplyDelete
  2. heeey.. sa ne arati cum ti a iesit cu vopseaua d la Loreal :D poate faci un post despre asta

    ReplyDelete
  3. mai daca vrei bucle lejere si sa iti arate parul ca si cum abia ai iesit de la coafor eu iti recomand cu cea mai draga inima peria rotativa de la rowenta...eu m-am indragostit de ea...si eu am parul cret si aspru cand e proaspat spalat si tot timpul trebuia sa folosesc placa de par...dar de cand cu peria asta a trecut deja un an de cand eu nu mi-am mai bagat placa in par...eu zic ca merita 100%!!!!

    ReplyDelete
  4. eu vreau sa ne spui daca esti multumita de balsamul acela :) sa mai faci haul-uri de acestea:)

    ReplyDelete
  5. Ady, ai mai folosit acel spray pentru volum de la Elseve sau acum il testezi pentru prima oara? Pentru ca eu l-am cumparat, l-am folosit si am fost mega dezamagita :( . La mine n-a facut altceva decat sa-mi aspreasca parul si sa-i dea un miros cat de cat ok. Tu ce parere ai despre el?

    ReplyDelete
  6. Like... As vrea sa stiu daca esti multumita de ondulator, cat ai dat pe el si daca il gasesc si in Ro:*:*:*

    ReplyDelete
  7. Si eu sunt curioasa de ondulator,pentru ca sunt in cautarea unuia bun..asteptam review:D :*

    ReplyDelete
  8. si eu numai ce mi-am luat oja fuchsia si imi place la nebunie, numai cand trebuie sa o dau jos devine putin mai complicat :D
    in regiune din italia se gaseste acel balsam? nu se poate comanda si online?
    si eu sunt o (bruneta) blonda cu parul destul de ars de la decolorare si as vrea sa ii fac ceva sa isi mai revina :)

    :**

    ReplyDelete
  9. Superbe unghiutele!O sa caut si eu balsamul, prin Franta, daca nu, poate am noroc sa-l gasesc in Italia.Doamne ajuta-ma!Inl vreau, il vreau, il vreau...:))))))

    ReplyDelete
  10. Sper sa va fie de folos fetelor.. aici am gasit eu balsamul http://www.yndella.com/en-gb/doct-nicola_m4.aspx...am vaz ca fac livrari atat in rom. cat si in alte tari..:):*

    ReplyDelete
  11. Doamne, asa fac si eu cu agrafele...imi iau atat de multe si le pierd pe toate, da' nu inteleg undeeee :)))))

    ReplyDelete
  12. @diana , am folosit si eu peria de la rowenta, dar parul meu are nevoie de multa temperatura! Altfel nu rezista, nici drept nici buclat, in nici un fel!

    ReplyDelete
  13. @ana acum e prima oara cand il folosesc, sa vedem ...cum reactioneaza pe parul meu

    ReplyDelete
  14. @adreea
    @eyya
    L-am incercat aseara, dar imi trebuie mult timp ca sa incerc mai multe accesorii, deocamdata mi-am facut parul doar cu wand, fierul gol, pentru ca nu am avut rabdare sa se incalzeasca si cu accesorii pe el. Nu e cel mai avansat din punct de vedere tehnologic de pe piata.

    ReplyDelete
  15. @oana yey se gaseste si online! Am pus un update cu link in blog, multumita lui ligee

    ReplyDelete
  16. @ligee ne-ai fost super de folos!!!!

    ReplyDelete
  17. @koko Exact!!!! Eu inteleg ca le pierd, dar faza e ca astea se evapora!!! nu mai ies la unison niciodata!

    ReplyDelete
  18. Sa te bucuri de ele!

    ReplyDelete
  19. Ma bucur ca v-am ajutat:)... Si chiar daca miroase atat de ingrozitor nu merita daca spui ca lasa parul atat de frumos? Am fost blonda ceva timp iar la varfuri inca se mai "simte" si ma gandeam sa-l comand..:*

    ReplyDelete
  20. Buna! As vrea sa te intreb si eu ceva despre achizitionarea setului de pensoane Zoeva si anume: cum ai dat comanda la ei pe site? ce modalitate de plata ai folosit? cat costa transportul si in cate zile ajunge in Ro? Cam multe intrebari, sper sa nu te superi pe mine, dar vreau sa mi le comand si eu! :*:*:*

    ReplyDelete
  21. @ andreea din pacate zoeva nu livreaza in Romania

    ReplyDelete
  22. Si eu sunt tare curioasa cum o sa-ti iasa vopseaua,pt ca am incercat Casting Creme Gloss tot de la L'Oreal si am ramas total dezamagita.
    Cum sunt produsele din gama Elvive?Am vazut si prin Romania,dar credeam ca sunt fake-uri dupa Elseve.
    Kisses :*:*

    ReplyDelete
  23. Ai idee, totusi, cum pot face sa mi le cumpar?

    ReplyDelete
  24. Mie imi plac foarte mult postarile de genul acesta, imi place sa vad ce-si mai cumpara alte fete, mai adaug pe wishlist-ul meu :)

    Sa le folosesti cu drag pe toate :*

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...