Thursday, December 8, 2011

''Aur si Fum'' pentru Sarbatori Fericite, dar sexy!



Ok, aseara am luat o decizie asa intr-o doara si am zis sa dau drumul la alt tutorial. Avandu-l deja uploadat pe privat. Era ora 00:00 si fara a sta prea mult pe ganduri, l-am facut public si l-am share-uit pe facebook, am inchis frumos pc-ul si m-am culcat. O ora jumate mai tarziu ma trezesc ca dintr-un cosmar si imi dau seama ca nu am scris o postare pe blog despre machiaj si nu am pus poze! Zic ''Ei, lasa, nu-i bai! Si asa ca nu mai da nimeni click sa vada blogul!'' si dorm in continuare. Si uite acum, pentru cele interesate am hotarat sa pun niste poze. 





Acest machiaj a devenit preferatul meu! Pana acum aveam un singur gen de machiaj preferat si acela era machiajul clasic, pin-up, rock-a-billy, care sunt un pic diferite intre ele, dar oricum consider ca fac parte din aceeasi clasa. Dar cu acest machiaj am descoperit o noua fata a mea! Este sexy, glamorous, feminin, de bun gust si multe epitete pe care le mai puteti adauga voi! 

Punand accent pe coltul exterior, estompand culoarea intr-un V ascutit spre exterior si neducand creionul negru de pe linia apei si de pe genele inferioare pana in coltul interior al ochiului si apoi iluminand foarte bine partea interioara, scapam de problema evidentierii nasului si nu obtinem decat o transformare si alungire a ochiului, un veritabil ''cat eye'' dar fara eyeliner negru.


Adevarul e ca fara gene false acest machiaj ar ramane frumos, dar nu ar fi superb! Genele false subliniaza acest machiaj si il transforma din unul neutru intr-unul glamour.


Pigmentul de la stila mi-a placut enorm! Inafara de culoare, textura, etc. se lucreaza extraordinar de simplu cu el, are un pic de fall-outs in timpul aplicarii, dar o data pus nu cade de pe pleoapa si e pur si simplu divin!



If you like it and you know it cla....comment below!
Si tutorialul video! NU UITATI SA DATI CLICK PE 720 SAU 1080!

                           

Cu drag,
LadyDyvine

12 comments:

  1. M'ai inspirat foarte mult cu acest video. Aveam de gand sa fac azi un machiaj nude si nu stiam ce forma sa ii mai dau :D Si ce imi trece mie prin cap? Stai ca eu nu am machiaje din astea, in care sa evidentiez doar V'ul exterior, uitasem complet de ele.

    In concluzie, MULTUMESC! Si abia astept urmatorul tutorial.

    Pupici!

    ReplyDelete
  2. iuuuui ! :D
    machiajul asta chiar e awesome ! :x

    ReplyDelete
  3. Esti foarte foarte frumoasa, zau!! Iti sta bine cu aproape orice tip de machiaj :) pup!

    ReplyDelete
  4. Sunt superbe pozele! Si culorie se vad mult mai bine!! O sa-l incerc si io` ! :D

    ReplyDelete
  5. E superb machiajul, dar oricum tie iti sta bine cu orice :)

    ReplyDelete
  6. Te inseli k nu da nimeni click sa vada si blogul ..de exemplu eu cand am vazut pe facebook k ai postat un nou tutorial , am intrat prima data pe blog sa vad pozele si sa citesc postul ,dar surprizaaaaa nu era , asa ca m´am conformat si am vazut video ul pe yt , si mi am imaginat ca ai sa postezi mai tz pe blog ...si asa a fost :D si mi ai mai faqt o bucurie ...a fost un pic mai lung video´ul de data asta <3 :)

    ReplyDelete
  7. exact asa ceva vreau sa port in noaptea de revelion! superb :)

    ReplyDelete
  8. Bey nene cum faci de amesteci culorile alea dar fara sa arate 'muddy' intr-un final?! Pt ca la mine asa arata - daca le blenduiesc mai putin, nu sunt destul de bine amestecate, prea mult si arata deja sterse. Pana acum credeam ca e pensula de vina, dar stau si ma intreb daca nu e cumva tehnica mea... Ai putea sa faci un tutorial cu 'blending' profi ca sa-si pastreze culorile intensitatea?

    ReplyDelete
  9. buna:D am nevoie de ajutorul tau .Sunt in clasa a 8 -a iar peste 2 saptamani am banchetul .Ar trebui sa precizez ca sunt inalta si slabuta si uneori am cearcane.Nu m-am hotarat inca ce rochitza sa iau ...ori una dreapta rosie cu negru ori una de tip gogoshar neagra cu motiv floral.Ai putea sa imi spui cam ce nuante ar trebui sa folosesc la fiecare tinuta ?si felicitari pentru tot ce faci :D:* Succes in continuare :*

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...