Tuesday, November 22, 2011

TAG : 5 produse sub 20 de lei!

Hehe! Primul meu tag! Imi place sa primesc taguri! Pe acesta l-am primit de la Ciresica!
Presupun ca ideea tagului nu este sa insiri pur si simplu 5 produse sub 20 lei asa la nimereala, ci mai degraba sa vorbesti despre produsele tale preferate sub aceasta suma, aici sta provocarea!
Acest tag mi-a adus aminte foarte mult de vremea cand eram in Romania si de produsele mele preferate de pe atunci, sa purcedem, asadar!
Numero uno:
Nu stiu cat mai costa acum, dar cand il descoperisem eu, costa in jur de 15-17 lei. Facea furori acest fond de ten, absolut toate prietenele mele il foloseau, practic nici nu mai aveam nevoie sa mai incercam si alte fonduri de ten, pur si simplu in fiecare luna stiam deja incotro sa ne indreptam dupa ce nu mai puteam lua nimic din sticla taiata de la seventeen. Imi aduc bine aminte, insa, ca pretul lui a tot crescut pe parcursul timpului, de aceea nu mai stiu daca ma incadrez in 20 de lei. Oricum ar fi, stiu ca nu imi pasa deloc in ce fel arata tenul meu pentru ca eram sigura ca pot acoperi absolut totul cu acest fond de ten. Nu stiu daca acum s-ar mai adapta cerintelor si nevoilor mele, avand in vedere ca m-am convertit la fondurile de ten mai scumpe, dar chiar l-as cumpara sa vad, voi il mai folositi?
In aceeasi categorie il incadrez si pe cel de la Rimmel, era preferatul tuturor in acea perioada, prietena mea continua sa il foloseasca si acum!
Numero dos:
Pentru ca nu stim cat de sigure sunt fondurile de ten ieftine, avem nevoie de un detergent foarte bun care sa curete orice reziduu, iar preferatul meu este Vichy Essentielles, la numai 4.99 euro, acesta este de departe unul din cele mai bune, l-am recumparat de nenumarate ori si momentan am vreo 3: unul in camera(am chiuveta in camera), unul in baie, unul in Italia si vreau sa raman fidela, as incerca ceva de la La Roche Posay, dar numai din curiozitate.
Numarul 3
Stiu ca v-am batut capul cu acest eyeliner gel, dar pe bune, e divin! Din pacate nu se gaseste in Romania, dar va recomand ca atunci cand il gasiti pe undeva, sa il luati! Fetele care au incercat si Essence Gel Eyeliner si MAC Blacktrack spun ca e copia perfecta. Eu nu l-am incercat pe cel de la MAC si nici nu am nevoie!

Numarul 4

Superbe! Blush-on-urile sunt superbe! L-as fi incadrat aici chiar daca depaseam 20 de lei pentru ca nu puteti pierde un asemenea blush. Vroiam sa imi iau o data un blush de la Chanel pentru ca imi placea textura satinata, culoarea palida, dar mi-am zis ca e prea mult sa dau atat pe un simplu blush, am zis sa mai astept. Si bine am facut! Pentru ca mi-a adus mama produsele Flormar, iar printre ele Blush-on in nuanta 89, cand dau sa swatch-uiesc, ce credeti? Perfect, perfect, perfect blush-ul Chanel! Love it!

Numarul 5
Vreau sa va zic ca din vara, de cand am facut o comanda enorma la elf cu care le-am incarcat si pe prietenele mele si am facut si un giveaway, din toate produsele cu care am ramas eu, acesta este singurul pe care il folosesc absolut zilnic! Sprancenele mele nu sunt deloc cum mi-as dori sa fie, iar acest produs se descurca minunat in a le mentine in loc si in a elimina din excesul lasat de fard sau de creion.

Sper ca acest tag sa va fie de folos si sa va ajute sa economisiti niste banuti! 

Te tag-uiesc pe tine! Da, da ! Pe tine! Scrie-mi intr-un comentariu mai jos care sunt cele 5 produse preferate de tine sub 20 de lei!

Cu drag, 
LadyDyvine!

21 comments:

  1. si eu sunt clienta fidela Vichy Essentielles, este super , am aproximativ 2 ani de cand numai acest produs il folosesc

    ReplyDelete
  2. fondul acela de ten de la seventeen era si preferatul meu!!!mi-ai reamintit de el si m-ai facut curioasa.cand voi merge acasa in decembrie o sa=l cumpar si o sa te anunt daca si-a pastrat calitatea de atunci!!!

    ReplyDelete
  3. cat am stat sa ma gandesc la ceva ce imi place sub 20 de lei si nu am gasit decat:
    gloss pout de la sleek pt ca face rujul sa reziste mai mult ...
    niciodata nu am avut norocul sa gasesc ceva si ieftin si bun

    ReplyDelete
  4. Super produse !
    Si cat costa Eyeliner-ul de la Essence, mai exact ? Si pe minee m-a cucerit numai din cauza voastra :)), dar nu pot sa-l cumpar de nicaieri din Romania.

    ReplyDelete
  5. Si mie imi place fondul de ten de la Seventeen, are o acoperire destul de buna si e printre preferatele mele! Eu il achizitionez la pretul de aprox. 37 de lei, dar am auzit ca in unele locuri ar fi si 60!

    ReplyDelete
  6. Ally, eyeliner-ul de la Essence costa in jur de 3e. Confirm faptul ca este f bun! :X

    ReplyDelete
  7. Hmmm Seventeen , sweet memories :) .... produs sub 20 de lei ...Laptele Doina Clasic , oricand, oricum , oriunde :), tonic hidratant gerovital , gerovital gel contur pentru ochi, gel de dus delicat cu hamamelis Yves Rocher si alte cateva produse naturale (tinctura de ardei iute, tinctura de urzica , ulei de masline ...etc) Putem fi chic si la pret mic :)!

    ReplyDelete
  8. Ce parere aveti de produsele Avon? folositi?

    ReplyDelete
  9. Nice Tag!Culmea eu inca folosesc fonul de ten de la Seveenten,este preferatul meu de 5-6ani,am renuntat la a mai cauta altul la fel de bun,l-am luat din Ro cu 25roni anul trecut.
    Preferatele mele sunt:Pudra Compacta Stay Matt de la Rimmel bate lejer orice pudra fitoasa,Bebe YoungGel spumant pt ten sensibil,fara parfum si alchol,sunt la al treilea flacon(are si pompa,super usor de folosit),maxim 3euro.SuperLiner Loreal o combinatie intre un eyeliner lichid si stilou cu o pensula"tip"fenomenala,textura perfecta,un negru intens perfect,Rujul MoistureExtreme de la Maybelline o nuanta de portocaliu satinat superb si e f.hidratant.Protectia mea solara de iarna OlayComplete spf 15 cu un finish mat,dar si hidrateaza suficient.Ultimul dar nu mai putin indragit,Balsamul de buze Neutrogena spf 20,n-am mai avut nici un balsam atat de bun pt orice anotimp,inclusiv sub ochi pt cand ajung la mare si soarele ma chinuie nemilos.Ar mai fi Laptele demachinat tub roz(ten sensibil) de la Loreal pe care il folosesc de 3ani(inclusiv pt rimel si si eyeliner),Apa termal LaRochePosay,Crema de galbenele si pudra de argila Aslavital pe care mi le cumpar de fiecare data cand merg in Ro,Apa de trandafiri,uleiul de masline de care e dependent parul meu..Am destule produse pe care le recumpar de ani de zile,ieftine si bune.Scump nu inseamna neaparat bun.

    ReplyDelete
  10. Lady,vorbesti serios? Vichy Essentielles e numai atat?

    ReplyDelete
  11. Eu inca folosesc fondul de ten de la Seventeen. Foarte frumoase alegerile tale. :* Ma cam tenteaza acum un blush flormar...

    ReplyDelete
  12. fondul de ten seventeen l-am cumparat de multe ori, pana am ajuns sa ma satur :)) acum cred ca ar costa cam 30, poate si mai mult :)

    ReplyDelete
  13. 32 de lei este fondul de ten :D il folosesc eu si sunt tare multumita de el <3

    ReplyDelete
  14. am vazut ca va aparea in decembrie un eyeliner gel la avon. eyelinerul este 13 lei, iar pensula 7 lei

    ReplyDelete
  15. Dupa 11 ani nu mai stiu ce imi placea in Romania sub 20 de lei :(( Dar iti pot spune, pt ca imi amintesc cateva produse ce le iubeam:
    1. Gel de dus vanilla-coconut Yves Rocher
    2. Mascara Yves Rocher
    3. L'Oreal -hair color in Very Light Natural Blonde :-)
    4. RED LIPSTICK yes :-)) de la L'Oreal
    5.Gel de fata pt acnee Yves Rocher

    ReplyDelete
  16. eu am gasit fondl de ten de la seventeen cu 37 lei. nu stiu cand ti l-ai luat tu ultima data.

    ReplyDelete
  17. Pff :
    1. Studio Blush de la Elf- nuanta tickled pink - 18 lei - so prrety :X
    2.Rimelul supershock de la Avon , imi place foarete mult si l-am recumparat de nenumarate ori !
    3.Elf , Nyx si Farmasi - produse de buze !! Just amazing !! :D Elf - 8,18 lei Nyx 15 lei round lipstick si Farmasi in jur de 10 lei .
    4.Demachiantul bifazic Balea .
    5. Spray de corp cu rodie de la Avon <3 .

    ReplyDelete
  18. Si eu folosesc Acel fond de ten si e super,sunt multumita:-X

    ReplyDelete
  19. fondul de ten time plus de de seventeen costa acum in jur de 34 de lei..depinde de unde il achitionezi.

    ReplyDelete
  20. Ei uite ca suntem in 2013 luna aprilie, eu folosesc tot fondul de ten de la seventeen, e super , si l-am luat din Arena mall din Bacau a costat 35 de lei..dupa 2 zile l-am vazut la standul de cosmetice din Cora si costa doar 29.99 ron....!
    Mai am un fond de ten de la Farmec care este foarte matifiant si costa pana in 15 ron

    ReplyDelete
  21. Buna LadyDyvine...am urmarit mai toate filmuletele tale de pe youtube si am o intrebare..ce parere ai de produsele cosmetice de la miss sporty...in special fondurile de ten...ai folosit vreodata?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...