Wednesday, November 16, 2011

Rosul perfect: Schwarzkopf Brillance 845

Buna, dragele mele! 
In sfarsit am raspunsul la o intrebare intrebatoare si des adresatoare! De nenumarate ori am fost intrebata cu ce vopsea ma vopsesc, chiar si cand aveam parul natural, dar mai ales de cand am inceput sa devin rosioara! Iar spre marea mea rusine nu stiam cum sa raspund! Va vine sa credeti sau nu, m-am vopsit de 3 ori pana acum cu aceasta vopsea si de fiecare data ma uitam la cutie si la numar ca sa fotografiez cu creierul numarul si numele, aruncam cutia, iar a doua zi ''nem tudom''! Cand ma duceam sa o cumpar, o stiam doar pe fetita asta draguta cu ochi albastri si asa stiam ca e culoarea mea. Stiu ca veti rade de mine ca nu reusesc sa retin 3 cifre, dar asta e, viata e grea, creierul cu putine conexiuni, fiecare dupa posibilitati!
Pai sa va povestesc cate ceva despre vopsea, nu? Asta asteptati, nu-i asa? E buna! E ceva ieftin si bun! 
In Italia e printre cele mai ieftine, din supermarket o iei cu 7 euro. In Franta costa aproape dublu si anume 13 euro! In Romania? Spuneti-mi voi! 
Si nu o cumpar doar pentru ca e economica, poate mi-as dori sa incerc si ceva mai ''rosu'', ceva mai sofisticat, dar, va jur! In doua tari am cautat! Si mai rosu decat acest rosu nu am gasit! 
Cand mi-am luat inima in dinti si am decis sa ma fac roscata, m-am dus la profesionisti, frate! Ca sa nu fac vreo prostie! Am cerut ceva super bun si mi s-a dat ceva ''super bun'', efect 0,5, de sampon colorant! Si am mai cheltuit si o suma mare pentru efectul pe care l-am avut! Asa ca dupa doua saptamani m-am enervat eu si am zis sa fac dupa capul meu, ca daca tot e capul meu, pot sa fac ce vreau din el! Si am pornit in cautarea unui roscat frumos, am dat peste acesta, dar am zis ''neh, e prea ieftin, n-o sa iasa nimic'' si am mers in continuare, dar nu am mai gasit nimic si asa si m-am intors cu coada intre picioare la acesta ''ieftin''. 
Parul meu natural, arata cam asa:
Culoare draguta, dar foarte plictisitoare! Asa ca bineinteles ca roscatul nu e chiar ''roscat'' la mine, dar ma multumesc cu atat pentru ca nu vreau sa imi decolorez parul de nici o culoare! 
Prima data cand m-am vopsit cu brillance 845 mi-a iesit asta:
Daca va intereseaza sa fiti roscate trebuie sa stiti ca aceasta culoare nu e chiar ca celelalte, e un pic mai pretentioasa chiar si decat blondul! Trebuie sa te vopsesti lunar si sa ingrijesti bine parul daca vrei sa se pastreze bine nuata si luciul. Nu este ca negrul, care e negru in toate ipostazele, nu! Roscatul daca vrea el, e mai inchis intr-un colt al camerei si mai deschis in celalalt! Isi schimba intensitatea in functie de lumina si daca vrea el se camufleaza de tot! Mie lumea abia cand ies afara imi zice ca m-am vopsit! 
Pe parul meu vreau sa spun ca dureaza destul de mult, inainte sa devin roscata, m-am documentat serios si auzeam fetele cum se plang ca trebuie sa se vopseasca foarte des ca sa mentina culoarea vie, eu nu ma plang in privinta asta! Ultima data m-am vopsit pe 23 septembrie, iar in videoul de mai jos puteti vedea cum arata parul meu dupa o saptamana :
Astazi, 16 noiembrie 2011, parul meu arata asa: 
La radacina se vede clar ca a crescut si ca trebuie, deci, sa ma vopsesc, dar pe lungime mi se pare ca e inca destul de multumitor!
Imi place foarte mult balsamul care vine in interiorul vopselei! Ma tine cel putin 7 spalari! Pun putin pentru ca il folosesc mai mult pe varfuri si chiar simt o diferenta! 
Ca sa ajungem la o concluzie: 

  • raport calitate-pret foarte onest
  • rezistenta buna
  • confera luminozitate parului
  • usor de aplicat acasa
  • voi mai cumpara? Da! Cel putin pana gasesc un rosu mai rosu!
Stiu ca daca vreau sa ajung la rosul pe care il visez trebuie sa imi decolorez parul, dar poate stiti voi o solutie mai putin invaziva! Astept pareri! Ce ar trebui sa fac? Am incercat deja cu vopsea blonda si mai apoi cu vopsea roscata, dar nu a fost nici o diferenta!


Cu drag, 
LadyDyvine

17 comments:

  1. este o culoare foarte frumoasa,si eu am folosit brillance mult timp,dar nici mie nu mi-a iesit rosul la care eu visez. am mers la coafor mi-a decolorat parul cu un ton,iar acum e un rosu mai aprins,deschis. de cand a aparut vopseaua spuma de la wellaton,ma fac cu aceea. e foarte buna,ma fac singura usor si ajunge o cutie la par lung{nu trebuie 2,ca din vopseaua normala}.

    ReplyDelete
  2. @Topesy Vai! Wellaton era preferata mea! Nu ma refer la spuma! Dar prima data cand m-am vopsit in primul an de facultate a fost cu wellaton!In Romania. Un negru superb care imi dura o vesniciee!!! Dar aici nu gasesc nicaieri :(((

    ReplyDelete
  3. Buna Anamaria! Si eu m-am facut de curand roscata, insa eu am folosit Wellaton in nuanta Volcano Red. Ai dreptate, e foarte pretentios rosul.. mie dupa 2 saptamani mi s-a cam dus rosul, a ramas un fel de ruginiu extrem de frumos. Culoarea se faduieste, insa eu imi aplic masti cu henna incolora, iar parul e super stralucitor, zici ca e nou vopsit, chiar daca culoarea a palit :) Apropo de rosu, azi cautam niste filmulete pe youtube si am dat de asta http://www.youtube.com/watch?v=fOW51iwYopw

    Ma tenteaza foarte mult, insa daca as cumpara vopseaua asta de pe ebay m-ar ajunge foarte scump si nu-mi permit sa dau banii astia in fiecare luna:) poate prin franta sau italia se gaseste.. ca aici n-am vazut.

    te pup

    ReplyDelete
  4. apropo, eu cu Wellaton spuma permanenta m-am facut si sunt super multumita.. daca as fi ales vopsea crema, imi trebuiau neaparat 2 tuburi, dar cu asta spuma mi-a mai si ramas vopsea :)

    ReplyDelete
  5. @miuri haha e prima tipa pe care am vazut-o si eu cand faceam cercetarile pentru a deveni roscata! e prima cred care apare pe youtube daca scrii la search red hair sau ceva in genul, si pe mine ma tenta, dar nu , nu se gaseste nimic asemanator pe nici pe aici, ma rog, eu am cautat prin orase mici, ca banuiesc ca prin paris, milano, torino, roma etc gasesti ce ''n-a vazut parisul'' :))

    ReplyDelete
  6. e posibil! :)) pacat.. daca nici acolo nu gasescti, atunci nu ma mai plang de Romanica :))

    ReplyDelete
  7. buna ldy d:)
    eu stiu o solutie pentru a putea ajunge la o noanta rosu apins:) lasi sa ti se mai duca din rosu porma bagi un blond cel mai deschis si a 2 zi pui rosu:x si iese eu am folosit nuantator dar la ala se duce la fiecare spalare eu am folosit de la wella vopsea e foarte buna si vreu ca de sarbatori sa ma fac rosu cu vopseau au cei de la wella un rosu mai rosu ca acela care teai facut tu app la noi o vopsea daia ajunge si la 70 ron si nu mi se pare extraordinara pup

    ReplyDelete
  8. @kmy e exact ce am scris eu in finalul postului, am incercat si nu mi-a iesit cu nimic mai diferit :D

    ReplyDelete
  9. buna lady!
    vezi ca este un nuantator f bunnn de la revlon Nutri color creme se numeste .era cam 23 de euro cand l am luat si il achizitionam din salon ca e profesioonal dar sunt si siteuri online unde il gasesti.iti face o culoare vibranta si ti l hidrateaza .pe mine ma tinea cam jumatate de an iti las un link sa iti faci o idee.http://jeanettejewel.blogg.se/2011/august/todays-question-hair.html
    pooop

    ReplyDelete
  10. Eu ador roscatul, insa n-am curaj sa ma fac permanent, m-am facut doar cu sampon pana acum. Imi potoleste pornirile pentru o perioada si ma tine cam o luna-doua pana iese complet.

    Pupicei!

    ReplyDelete
  11. Nem tudom :)) Stii maghiara sau doar atat? :)

    ReplyDelete
  12. Buna, iti sta foarte frumos roscata:D:)

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  14. E fff frumos rosul.O sa'mi iau si eu saptamana asta nuanta sa vad ce iese:D.Eu sunt bruneta acuma chiar sunt curioasa cum se va prinde culoarea.Sper sa am noroc :)

    ReplyDelete
  15. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  16. superba culoarea ta, voi incerca si eu curand :X

    ReplyDelete
  17. Buna,ce produse folosesti de ai un par asa stralucitor si matasos?(asa se vede) :D ..esti foarte frumusica si imi place ceea ce gasesc pe blog-ul tau :*

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...