Tuesday, November 8, 2011

INNA The Club Rocker Make Up Tutorial

Buna, dragele mele! 
De data asta trec repejor la subiect si va prezint al doilea episod din seria '' Machiaje inspirate de celebritati autohtone''
Este , asadar, vorba de internationala noastra INNA ! A fost o cerere din partea voastra, dar si eu o aveam pe lista asa ca , voilà!
Dupa cum veti vedea si in tutorialul video, nu este nimic complicat, insa vei avea nevoie de o mana de fier si multa rabdare!
Am folosit urmatoarele produse:


1. Vichy Normateint 35 Sand
2. Soleil Tan de Chanel
3. Maybelline Mineral Powder 74 Rose Dune
4. Apa Termala Avene

Pentru ochi : 
1. UDPP Eden
2. UD The Black Palette -Black dog
3. Lancome Artliner
4. Maybelline Colossal Mascara Waterproof
5. Essence False Lashes

Mi-am conturat si m-am autobronzat in acelasi timp cu Be You Bronzer si apoi m-am iluminat cu un iluminant auriu din paleta profesionala de la Zoeva.


Pentru buze, nimic mai simplu:

1. Max Factor Lip Liner 2-Blush
2. Estee Lauder - Crystal Nude 02
3. Astra -Illuminante 4 Ever

Cam asta a fost tot. A, ce am realizat dupa ce am urmarit din nou clipul, a fost ca Inna chiar avea arcada iluminata, initial, din poza dupa care ma ghidam credeam ca o are mata. De aceea am folosit putin ''Virgin'' din paleta Naked ca sa imi iluminez arcada, dar asta dupa ce am oprit filmarea.

Sa va bucurati si de tutorialul video si nu uitati, daca nu aveti degetelele prea fragede sa imi lasati niste feed-back! 
Va pup! 
Cu drag, 
      LadyDyvine.

5 comments:

  1. Imi place mult intr'ul pe care ti l'ai facut pentru videoclipuri :D Si imi plac blooperele de la sfarsit :))

    ReplyDelete
  2. Imi place ca ti-a reusit atat de bine acest video,incat numai cand am vazut poza acum 2zile pe FB am stiut ca e Inna..Intro-ul e super "chic" egal super fain.Hmm si azi am invatat un truc nou,cu forma aceea super conturata a ochiului..sper sa-mi reuseasca si mie pt o seara in club.SUPER!

    ReplyDelete
  3. esti geniala....urmaresc in fiecare zi tutorialele postate de tine.... imi place ca esti talentata....multumim pt ajutor....si spor la treaba in continuare....te pup draga mea...;)) ;))

    ReplyDelete
  4. @Mariiia B L-am prins sus sus in coada si am pus acea chestie din staniol pe coada si gata :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...